A Nemzetközi Golf Szövetség nyilatkozata

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - 16/08/2016: Peter Dawson, President of the IGF poses for a photograph in front of the Olympic Rings during the Monday Practice round at the Rio 2016 Olympic Games, Reserva de Marapendi Golf Course, Barra Da Tijuca, Rio De Janeiro, Brazil. (Photo by Tristan Jones/IGF)

El vagyunk ragadtatva a golf Olimpia alatti nagyszerű teljesítményétől! Mindig is biztosak voltunk abban, hogy mind a férfiak, mind a nők versenye magas színvonalú lesz, és erről az elmúlt két hétben meg is győződhettünk.” – mondta Peter Dawson a Nemzetközi Golf Szövetség elnöke.

A golf sikerét mutatják világszerte a nagyszerű nézettségi mutatók, valamint Rióban az elragadtatott közönség. Az, hogy a hat érmes helyezett hat nemzetből került ki, különösen örömteli.”

Nagyon fontos, hogy továbbra is támogató, együttműködő tagjai legyünk az Olimpiai családnak. Hisszük, hogy sportágunk értéke erősíti az Olimpiai mozgalmat, és reménykedem, egyben biztos is vagyok abban, hogy folytatjuk szereplésünket 2020 után is.”

Tags: , ,

Camera kft.

Ajánlott videók

Bajnokok versenye
Előzetes beszélgetés:

A 2012-es golfidény beharangozója:

A 100 éves magyar golfról készült film bemutatója: